OM KLINIKKEN

Land Dyreklinikk åpnet dørene 2. november 2015 og har gradvis utvidet åpningstider samt behandlings- og diagnostikktilbudet.

Vi har godt utstyr for riktig diagnostikk og vår målsetting er at du som kunde skal føle deg trygg på riktig behandling og få god personlig oppfølging.

Vi er 2 veterinærer og 1 assistent som sammen jobber for å gi ditt dyr og deg som eier den beste behandling og service.

Land Dyreklinikk
Storgata 47. 2870 Dokka

Åpningstider
Mandag: 09:00 – 16:00
Tirsdag: 09:00 – 16:00
Onsdag: 09:00 – 16:00
Torsdag: 14:00 – 20:00
Fredag: 09:00 – 16:00

Telefon
412 34 933 / 61 11 15 09

E-post
post@landdyreklinikk.no

Guro Byfuglien
Veterinær

Guro er dyrlege og eier av Land Dyreklinikk. Opprinnelig fra Dokka, har tatt utdannelsen i Skottland, og var ferdig i 2003. Siden da har hun jobbet på små og store dyreklinikker i Australia, England, Oslo og de siste 4 årene i Telemark før hun kom tilbake til Dokka. På denne tiden har Guro opparbeidet seg bred erfaring med smådyr, både innen indremedisin og kirurgi.

Guro tror nok hun kan hjelpe kunder og pasienter med det meste!

Vi fører Hills hunde- og kattefôr.

Heidi Havnås
Veterinærassistent

…og er nå igang med utdannelse som hundemassør.

Heidi er opprinnelig fra Indre Østfold og har en glødende interesse for hundekjøring. Det var denne interessen som brakte henne til Nord-Torpa med sine 18 Alaska Huskyer, en katt og en ponni. Når hun ikke er å finne på jobb i Land Dyreklinikk så er hun nok bak et hundespann med alle sine firbente venner. Dyreinteressen har hun med seg fra hun var liten og har alltid hatt dyr rundt seg.

Om du ønsker å prøve hundemassasje på din hun så tar Heidi gjerne imot praksishunder. Ta kontakt med dyreklinikken for avtale,

Anita Lund
Veterinær

Anita er dyrlege hos Land Dyreklinikk der hun har vært ansatt siden sptember 2016. Hun ble ferdig utdannet veterinær i 1997 med utdannelse fra Edinbugh og Oslo. Hun startet som smådyrveterninær på Fredrikstad Dyreklinikk, hun har en allsidig bakgrunn fra kombinert praksis med produksjonsdyr, kjæledyr, hest og fiskehelse. I tillegg har hun erfaring fra offentlig forvaltning og prosjektledelse.

Anita er opprinnelig fra Dokka. Hun er opptatt av å bevare våre noske dyreraser og har selv Lundehund, Buhund og Dølahest, samt en katt som absolutt er innfødt.